Hallo, ik ben Ines


Van kinds af aan was ik al graag creatief bezig. Ik volgde tekenles in de lagere school en vond daarna niet echt meer een hobby die me lag. Tot ik zwanger werd van mijn jongste (ik heb 2 kindjes) en mijn moeder uitlegde hoe haar naaimachine werkte. 
Ineens vond ik de hobby én passie waar ik al jaren zo naar zocht.

 

Ik was al snel weg met het naaien en maakte voor mezelf en anderen vaak leuke spulletjes. De stap naar het officiële was dan ook een logisch gevolg. 

Op 1 april 2017 kwam mijn droom uit en begon ik mijn eigen webshop.

Inmiddels is er ook een winkel bij mij thuis waar je terecht kan voor cadeautjes voor elke leeftijd.

Door het verbouwen van de winkel tijdens de coronacrisis kwam er meer plaats vrij om een groter aanbod te voorzien. Buiten mijn eigen handgemaakte spulletjes kan je bij mij nu ook terecht voor accessoires, lekkere drankjes en een snoepassortiment, gelaserde houten producten, droogbloemen, papierwaren, babyspulletjes, verzorgingsproducten, decoratie ,..... 
Wat je bij ons kan vinden is uniek, persoonlijk en op maat.

Jij kiest, wij maken en/ of stellen samen.

 

 

Mijn (deeltijdse) job in het ziekenhuis doe ik nog steeds met erg veel plezier. Soms moet je daardoor iets langer wachten op een reactie van mijn kant. Twijfel niet om een mailtje te sturen, ik beantwoord je steeds zo snel mogelijk. Snuister ondertussen gerust rond op de webshop of kom langs in de winkel. Ik wil jou heel graag helpen bij het vinden van het juiste kadootje voor iedereen die je liefhebt en voor eender welke gelegenheid.

Daar hoor jij ook zelf bij. Ook voor jezelf kan je bij ons de leukste producten shoppen. Ga zeker eens kijken waar jij blij van wordt!

Ik deel mijn passie en happINESs héél graag met jou!

 

Tot snel!
liefs Ines