Hallo, ik ben Ines


Mama van 2 kadees en een passie voor de naaimachine. 

 

In mijn jeugdjaren al probeerde ik tal van hobby's uit. Elk jaar begon ik wel aan iets anders, maar niets kon mij lang blijven boeien. Alleen tekenschool, dat ging nog wel een paar jaar mee.

Het creatieve zat er toen toch al wel wat in. Misschien daarom dat ik uiteindelijk ook ergotherapeute werd.

 

Mijn job in het ziekenhuis doe ik nog steeds met erg veel plezier, maar ik kon toch dat creatieve ei niet goed kwijt en bleef een beetje op mijn honger zitten. 

Na de geboorte van mijn jongste legde mijn moeder op mijn vraag de werking van haar naaimachine uit. En eindelijk voelde er een hobby als thuiskomen.

Nadat ik meer kennis en ervaring opgedaan had in een plaatselijke naaigroep en 2 benefietacties ondersteunde door vlaggenlijnen te maken, heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen webshop gestart. Ik vind het geweldig om te zien wat voor leuke dingen je kan maken uit een onbewerkte lap stof. Binnenkomen in een stoffenwinkel geeft mij dan ook dat kind-in-een-snoepwinkelgevoel. Daardoor ligt er ook steeds een grote voorraad stof te wachten om verwerkt te worden. Keuze genoeg dus en kan je toch je favoriete motiefje niet vinden, dan ga ik voor jou op zoek. Want iets dat door jou werd gekozen en persoonlijk voor jou werd gemaakt is pas echt uniek.

 

Met mijn passie wil ik graag andere mensen blij maken. Kies je iets als cadeautje of gewoon lekker voor jezelf? Maakt niet uit, als je er maar blij van wordt!

Vanaf april 2018 kan je buiten de webshop ook terecht in mijn winkeltje in Beerse. Wil je graag de spulletjes van dichtbij bekijken, zelf je stofje komen kiezen of zien wat we nog allemaal maken? Dan ben je welkom op donderdag en vrijdag van 13u tot 18u en zaterdag van 10u tot 16u. Op afspraak langskomen kan ook steeds. Mail of bel ons hiervoor even aub.

 

Ik wens je alvast veel plezier op mijn webstek en twijfel bij vragen zeker niet om mij te contacteren.

 

Groetjes en tot snel,

HappINESs